Unikt tøjdesign fra Only1Style.

Only 1 Style er en salgside for multikunstneren Mark E Elsborg. Han har sit eget lille tøjtrykkeri. Og til at starte med brugte han det kun til at producer arbejdstøj til virksomheder. Men det blev lidt kedeligt i længden, så nu laver han unikke tøjtryk som han kalder anderledes kunst. Her kan du købe unikt tøjdesign. Ens for det hele er at der kun findes en slags af hver.

Lidt mere om manden bag:

Unikt tøjdesign fra Only1Style

Mark E Elsborg har siden sine teenager dage villet skille sig ud og designede sit eget tøj fra han var 14 år. Nogen synes han lignede en tosse, og nogen mente også han var det. Som The Game og 50cent siger: “Hate it or love it”

Mark brugte sin ungdom på en helvedes masse uddannelser som blandt andet: mediegrafiker, maler uddannelsen, webintegrator og gik under den frie ungdomsuddannelse i 90erne på højskole i Ryslinge hvor han fik lov til at bruge tid på både kunst, journalistik og musik.

Unikt tøjdesign – håndlavet.

Mark E Elsborg bruger det meste af sin tid i sit eget lille værksted hvor han laver musik og drikker bajere, men han laver også kunst i form af unikt tøjdesign som han sælger efterfølgende på samme måde som man sælger et unikt maleri. Der bliver nemlig KUN lavet et stykke tøj til hvert design. Kun 1 størrelse, kun i 1 farve og kun til enten mænd eller kvinder.

Inspireret af gaden.

Med andre ord findes der kun 1 slags, eller som vi siger her: Only1Style.

Mark E Elsborg er vokset op i 80erne / 90erne hvor det eksempelvis var meget in at have fælles joggingsæt, men det var da også røvkedeligt selvom de 2 årtier var meget farverige.

Mark´s designs er meget streetwear inspireret, da han selv er rapper / hiphopper. Men i dag køber mange eksempelvis ind hos de billige rudecru.dk som masse producere, og (dette er ikke et diss på nogen måde) MEN det er da federe at have noget som ingen andre har, ikk?